Ministrul de Interne: Am votat pentru un Guvern şi un Parlament stabil

de G.S.    |    09 Dec 2012   •   10:52
Ministrul de Interne: Am votat pentru un Guvern şi un Parlament stabil Foto: Mediafax

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a votat, duminică, la Topliţa, "pentru un guvern stabil", spunând că speră căoamenii "vor  înfrunta nămeţii şi vor merge la vot pentru a aduce o schimbare în România", conform Mediafax.
   
"Am votat pentru schimbare, am votat pentru un guvern stabil, pentru un parlament stabil, care să poată să rezolve problemele economice şi sociale ale României. Fiind originar din Harghita, am votat pentru ca românii din Harghita să fie reprezentaţi în continuare în Parlamentul României", a declarat Mircea Duşa, care a votat la o secţie din Topliţa, judeţul Harghita.
   
În calitate de ministru, Duşa a spus că se află în permanentă legătură cu prefecţii, care fac eforturi ca toate secţiile de votare să fie deschise, la fel şi căile de acces către acestea, astfel încât oamenii să îşi poată exprima opţiunea la scrutinul parlamentar.
   
"Chiar dacă vremea este nefavorabilă, aşa e iarna, sper că românii vor merge la vot şi vor înfrunta chiar şi nămeţii pentru a aduce o schimbare în România. Sper că nimic nu-i va împiedica pe români să vină spre secţiile de vot", a spus Mircea Duşa.
   
Un număr de 268.939 de persoane cu drept de vot sunt aşteptate la urne în judeţul Harghita, unde au fost amenajate  287 de secţii de votare, cu 15 mai multe decât la alegerile locale. În judeţ sunt cinci colegii pentru Camera Deputaţilor şi două pentru Senat.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

Parteneri
x close