Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ministrul Stanoevici: Dorinţa Guvernului de a evita fraudele a dus la formarea cozilor în străinătate

Ministrul Stanoevici: Dorinţa Guvernului de a evita fraudele a dus la formarea cozilor în străinătate

Ministrul Stanoevici: Dorinţa Guvernului de a evita fraudele a dus la formarea cozilor în străinătate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Noi 2014   •   08:26
Ministrul pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, susţine că dorinţa Guvernului de a evita fraudele ar fi dus la formarea cozilor la ambasadele din străinătate.
 
Procesul de votare a fost îngreunat de declaraţiile cu datele personale pe care au fost nevoiţi să le completeze alegătorii. 
 
Aceste declaraţii sunt însă extrem de importante, susţine ministrul Bogdan Stanoevici, pentru că, în acest fel, autorităţile se asigură că se votează o singură dată.
 
"Problemele au intervenit dintr-o dorinţă evidentă a Guvernului ca totul să fie perfect transparent şi să nu se mai repete ce s-a întâmplat la Paris în 2009. Atunci a fost o secţie de votare cu şase cabine, anul acesta au fost două, cu câte şapte. Deci, 14. Tot aici au fost cele mai multe nemulţumiri. (...) Am primit mai multe telefoane, eram încă la Chişinău, în care mi se spunea că nu se mai pot completa aceste declaraţii în exterior. Pentru că BEC a hotărât din raţiuni de justiţie, de corectitudine, bănuiesc, ca ele să se întâmple în interior", a spus Stanoevici. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close