Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Mureş: USL reclamă că afişele electorale ale lui Ciprian Dobre au fost vandalizate şi vopsite

Mureş: USL reclamă că afişele electorale ale lui Ciprian Dobre au fost vandalizate şi vopsite

Mureş: USL reclamă că afişele electorale ale lui Ciprian Dobre au fost vandalizate şi vopsite
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Mai 2012   •   20:08

Vicepreşedintele PNL Mureş, Cristian Chirteş, a anunţat, marţi, că numeroase afişe electorale ale deputatului Ciprian Dobre (foto), candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, au fost vandalizate şi vopsite în urmă cu o noapte, informează Agerpres.

„Este campanie electorală, ştim bine. Dar este o campanie electorală murdară, este murdărită de unii dintre candidaţi. Asistăm la acţiuni care denotă frică. Le este frică de votul cetăţenilor din 10 iunie. Prin urmare, materialele electorale ale celui mai votat român din judeţul Mureş, Ciprian Dobre, au fost vandalizate în noaptea aceasta (luni spre marţi -n.r.). Bannerele din mai multe localităţi printre care şi Târgu Mureş, Ungheni, Ogra au fost distruse, vopsite, smulse şi aruncate pe jos. Pe afişele electorale ale lui Ciprian Dobre scrie: RESPECT, CURAJ şi UNITATE! Probabil acest lucru îi deranjează, Ciprian Dobre propune Respect, Curaj şi cere Unitate“, se arată într-un comunicat de presă.

Semnatarul comunicatului susţine că afişele electorale ale lui Dobre îi deranjează pe „cei care vor ca lucrurile să nu se schimbe, să rămână în continuare aşa cum le ştim cu toţii de 12 ani“.

„La începutul campaniei electorale, Ciprian Dobre a venit în faţa alegătorilor şi a propus un Cod de conduită electorală. Parcă a anticipat ce se va întâmpla. Le cerea celorlalţi candidaţi un lucru decent şi extrem de simplu: o campanie curată! Spre dezamăgirea multor mureşeni, reacţia de moment a unuia dintre contracandidaţi a fost următoarea: 'Nu dau doi bani pe regulile d-lui Dobre care sunt nerealiste...'. Cu alte cuvinte, e nerealist să ceri un comportament civilizat contracandidaţilor tăi! Asta ne spune de fapt acel candidat, care se revendică român şi care pretinde ca este responsabil. Că el nu vrea campanie curată, că nu crede în campanii curate. Iar aceste cuvinte, citate mai sus, au fost spuse în emisiune televizată, le-a auzit un judeţ întreg“, se mai arată în document.

Deputatul Ciprian Dobre a anunţat, marţi, că a depus la plângere penală pentru distrugere de bannere şi panouri publicitare aparţinând USL Mureş.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close