Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Neamţ: Replică a USL la acuzaţiile primarului Gheorghe Ştefan despre implicarea serviciilor în campania electorală

Neamţ: Replică a USL la acuzaţiile primarului Gheorghe Ştefan despre implicarea serviciilor în campania electorală

Neamţ: Replică a USL la acuzaţiile primarului Gheorghe Ştefan despre implicarea serviciilor în campania electorală
21 Mai 2012   •   12:05

Acuzaţiile primarului Gheorghe Ştefan potrivit cărora ofiţeri de poliţie şi ai serviciilor secrete de la Bucureşti monitorizează campania electorală a APEL Neamţ (PDL-UNPR-PNŢCD) sunt penibile şi nu pot fi dovedite, a declarat, luni, senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al filialei locale, potrivit unui comunicat de presă.

„(...) Gheorghe Ştefan spune că serviciile secrete îl incomodează! Este bine de remarcat şi dispreţul total pe care îl are Gheorghe Ştefan faţă de poliţie, de serviciile secrete şi de toţi cetăţenii municipiului Piatra-Neamţ, minţindu-i în faţă. Oamenii angajaţi în astfel de structuri nu sunt nişte amatori care să se desconspire (...), ci aici e vorba doar de o pregătire a scuzelor ce vor urma înfrângerii PDL“, a precizat, în comunicatul de presă, senatorul Ioan Chelaru.

Vicepreşedintele PSD a mai acuzat că alianţa APEL face o campanie electorală de o indecenţă maximă, folosind toate mijloacele de transport şi clădirile aflate în administraţiile locale conduse de PDL pentru a-şi promova afişele electorale.

„În slujba lor au fost puse toate resursele plătite din bani publici, începând cu telegondola şi terminând cu poliţia comunitară. Investiţiile în afişaj depăşesc categoric orice limită financiară de bun simţ pentru un judeţ aflat în criză, unde lumea nu mai are grija zilei de mâine, deoarece e prea mare grija zilei de azi“, a declarat parlamentarul.

Primarul Gheorghe Ştefan, co-preşedintele APEL, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că 'în această campanie electorală, sunt trimişi comisari de poliţie de la Bucureşti şi de la serviciile secrete care urmăresc candidaţii PDL şi APEL şi adunările electorale, apoi trimit poliţişti care intimidează persoanele care ne găzduiesc şi ar vota cu APEL'.

În conferinţa de presă, vicepreşedintele PDL a dat şi câteva exemple despre poliţiştii care s-ar fi implicat în campania electorală.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close