Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Neculai Onţanu, candidat UNPR la sectorul 2: Candidez pentru a continua proiectele importante

Neculai Onţanu, candidat UNPR la sectorul 2: Candidez pentru a continua proiectele importante

Neculai Onţanu, candidat UNPR la sectorul 2: Candidez pentru a continua proiectele importante
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Mai 2012   •   15:50

Primarul în funcţie al sectorului 2, Neculai Onţanu, candidat din partea UNPR la alegerile locale din iunie, afirmă, într-un interviu pentru Agerpres, că printre priorităţile sale în noul mandat se va afla proiectul extinderii monitorizării video stradale.

El îşi doreşte, de asemenea, să continue proiectele de reabilitare termică a blocurilor din sector şi construcţia de noi locuinţe pentru tineri şi pentru persoanele evacuate din casele naţionalizate.

El a adăugat că vrea să finalizeze programul de introducere a reţelelor de apă şi canalizare şi reabilitarea rutieră, monitorizarea video a întregului sector 2 în vederea prevenirii infracţionalităţii şi creşterea siguranţei sociale a cetăţenilor.

Onţanu a declarat că una dintre priorităţile sale este continuarea în forţă a programului de reabilitare termică.

„Finalizăm în această lună lucrările la 265 de blocuri, un număr de 247 de blocuri intră în reabilitare în lunile mai şi iunie, alte 598 de blocuri sunt în fază de licitaţii pentru realizarea proiectelor tehnice şi începerea lucrărilor în această toamnă şi 349 de blocuri sunt în stadiul de verificare a documentelor pentru a fi incluse în proiectele viitoare de reabilitare termică. Acum o lună, Primăria sectorului 2 a primit Diploma de excelenţă pentru cel mai ambiţios program de reabilitare termică din România şi asta ne motivează în plus“, a spus primarul sectorului 2.


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close