Nouă membri ai PPDD Gorj şi-au dat demisia din partid: "Electoratul, indus în eroare prin minciună şi delaţiune"

de A.M.P    |    04 Dec 2012   •   15:17
Nouă membri ai PPDD Gorj şi-au dat demisia din partid: "Electoratul, indus în eroare prin minciună şi delaţiune" Foto: Agerpres
Nouă membri ai organizaţiei municipiului Târgu-Jiu a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) Gorj şi-au înaintat, luni seara, demisia din formaţiunea politică, se arată într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.
 
Este vorba de Corlan Gabriel, Cîrţînă Ramona Manuela, Rusu Rîmescu Virgil, Urzică Dragoş Marius, Ceauşu Flavius Daniel, Goşa Ionuţ Lucian, Cotojman Alin Pantelimon, Catrina Mircea Ionuţ şi Tîlvescu Petre Dorinel, care reclamă intenţia conducerii PP-DD de a "induce în eroare electoratul, prin dezinformare şi promisiuni deşarte".

"Începând cu data de 04.12.2012, demisionăm din partid, nemulţumiţi fiind de modul în care liderii acestei formaţiuni înţeleg să facă politică. Deşi am candidat pe lista PP-DD la alegerile pentru Consiliul Municipal Târgu-Jiu, acum am luat hotărârea de a nu ne mai asocia numele cu practicile actualilor lideri ai partidului de a dezinforma cetăţenii şi de a le face promisiuni deşarte. Conducerea acestui partid politic încearcă să inducă în eroare electoratul, folosindu-se de minciună şi delaţiune, pentru care am decis să ne detaşăm de aceste conduite care nu ne onorează. Totodată, ne exprimăm regretul că am convins sute de persoane să ni se alăture la PP-DD, iar acum acestea sunt dezorientate de practicile neortodoxe folosite de actualii lideri ai PP-DD", se arată în comunicatul de presă.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB.
Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.
 

Parteneri
x close