Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Omul care aduce ploaia, versiunea electorală: Candidatul PP-DD la primăria Voineşti promite averse în casele alegătorilor

Omul care aduce ploaia, versiunea electorală: Candidatul PP-DD la primăria Voineşti promite averse în casele alegătorilor

Omul care aduce ploaia, versiunea electorală: Candidatul PP-DD la primăria Voineşti promite averse în casele alegătorilor
25 Mai 2012   •   19:03

Candidatul PP-DD la funcţia de primar al comunei dâmboviţene Voineşti, Florin Neagu, promite alegătorilor că le aduce ''ploaia în case'', pe bannerele puse de acesta în comună fiind scris: ''Neagu Florin - omul care aduce ploaia, bunăstarea şi prosperitatea în casele dumneavoastră''.

Acesta a declarat, vineri, pentru Agerpres, că sloganul său are multe semnificaţii.

''Ce semnifică? Semnifică foarte multe. În primul rând, ţinând cont că în comuna Voineşti este o zonă rurală şi că activitatea de bază este pomicultura, la noi ploaia este o binefacere. În al doilea rând, s-au făcut atâtea mizerii în ultimii 23 de ani încât ne-ar trebui foarte multă apă şi foarte multă sodă caustică să le spălăm', a precizat Florin Neagu.

Întrebat cum au primit concetăţenii săi promisiunea, candidatul PP-DD spune că ''oamenii au primit sloganul cu încredere''.

Alte promisiuni pe care acesta susţine că le face locuitorilor din Voineşti sunt ''demnitate, respect, respectarea legii în comună''.

Despre cheltuielile pe care le-a făcut pe afişele şi bannerele din campanie, Florin Neagu spune că nu are deocamdată suma totală, dar ''în orice caz sunt cheltuieli destul de mari''.

Florin Neagu are 41 de ani, este administrator de firmă şi este membru PP-DD de două luni. Este unul dintre cei patru candidaţi înscrişi în cursa de primar al comunei Voineşti.


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close