Oprescu: Cred că până la sfârşitul anului USL va face să treacă în opoziţie PDL-ul

de A.M.P    |    09 Apr 2012   •   08:50
Oprescu: Cred că până la sfârşitul anului USL va face să treacă în opoziţie PDL-ul Foto: Antena3

PDL va trece probabil în opoziţie, la sfârşitul anului 2012, a declarat, duminică seara, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, informează Agerpres.
   
"Atâta timp cât Crin, Ponta şi Constantin au susţinut ceea ce doresc pentru partidele lor, iar partidele lor, în cele trei congrese disipate la început şi coagulate la sfârşit în mitingul acela au aprobat ceea ce le-au propus, şi există strategia şi oamenii care să o ducă la bun sfârşit, eu cred cu tărie că această alăturare nu va face altceva decât, probabil, în 2012, la sfârşit, să facă să treacă în opoziţie PDL-ul şi să-i spună 'pa'', a declarat Oprescu la un post de televiziune.   
   
Referitor la discursul recent al preşedintelui statului, în care declara că l-ar "pulveriza" pe actualul primar general dacă ar candida la alegerile locale, Sorin Oprescu a afirmat că Pasajul Basarab ''nici măcar nu a fost gândit de Băsescu''.
   
''Pasajul acesta a început printr-o dispoziţie a primarului de atunci. Vorbim de undeva de luna septembrie. Lis pe baza unui studiu făcut de japonezi - JICA - comandă începerea proiectului acestui pasaj. Ce vină am eu că nouă - zece ani de zile toate lucrurile au fost în faza de proiectare iar, după aceea, şapte ani de zile s-a stat în faza de săpături, în faza de doi stâlpi", a spus acesta.
   
Mai mult, Oprescu a declarat că Pasajul Basarab era blocat de hotărâri judecătoreşti în momentul în care el a preluat mandatul.

x close