Antena 3 CNN Politică PDL va avea candidaţi proprii la Capitală

PDL va avea candidaţi proprii la Capitală

PDL va avea candidaţi proprii la Capitală
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Mar 2012   •   12:53
Update 14:30 - PDL va avea candidaţi proprii la alegerile pentru Capitală. Biroul Permanent Naţional al PDL a aprobat propunerea Elenei Udrea ca formaţiunea să meargă cu candidaţi proprii la localele din Capitală.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat sâmbătă că va propune Biroului Permanent al organizaţiei ca partidul să se prezinte la alegerile din Capitală pe liste proprii şi cu candidaţi proprii.

Liderii PDL s-au reunit sâmbătă, în şedinţa Biroului Permanent al Organizaţiei.



Udrea a convocat şedinţa, pentru a discuta despre stabilirea candidaţilor pentru alegeri locale din 10 iunie.

Preşedintele UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu, a explicat în direct, la Antena 3, că UNPR a cerut, în repetate rânduri, din partea PDL, să ia câteva măsuri obligatorii, printre carea şi revenirea la salariile din 2010. "Ce fac oamenii aceştia, mor de foame?", a declarat Onţanu.

"Lucrurile acestea le-am cerut încă de acum un an şi jumătate. În acelaşi timp, UNPR a cerut legea pentru impozitarea averilor foarte mari, care poate aduce bani în plus pentru pensii şi salarii. Noi ne-am ţinut de cuvânt până acum. Schimbările astea de la o oră la alta nu sunt bune. Sigur, nici noi nu am privit cu ochi buni că au luat o hotărâre noaptea, fără să ne anunţe şi pe noi.

Liderii PDL s-au reunit şi vineri seară în şedinţă, pe aceeaşi temă.

Semnarea protocolului între PDL, UNPR, PNŢCD şi PER, pentru înfiinţarea în Bucureşti a "Mişcării pentru Noul Bucureşti", eveniment programat pentru sâmbătă, a fost amânată.

PDL a propus parlamentarului Cristian Preda să candideze la Primăria Sectorului 4, numele său fiind luat în calcul de către democrat-liberali şi pentru Primăria Capitalei, conform unor surse din partid.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close