Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Perioada de înscriere a candidaturilor pentru alegerile locale s-a încheiat. Cine s-a înscris pe ultima sută de metri

Perioada de înscriere a candidaturilor pentru alegerile locale s-a încheiat. Cine s-a înscris pe ultima sută de metri

Perioada de înscriere a candidaturilor pentru alegerile locale s-a încheiat. Cine s-a înscris pe ultima sută de metri
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mai 2012   •   08:10

S-a încheiat perioada de înscriere a candidaturilor pentru alegerile locale. La Galaţi, medicul Nicolae Bacalbaşa candidează la şefia Consiliului judeţean din partea USL, iar Marius Stan candidează la primărie. Tot din partea USL, la primăria Piatra-Neamţ intră în cursa electorală Cătălin Vasile Drăguşanu. În Bucureşti, deputatul PDL Theodor Paleologu s-a dus cu bicicleta să-şi depună dosarul pentru primăria sectorului 1. Pentru funcţia de primar general al capitalei s-au înscris 15 candidaţi. Ultimul doritor, Vasile Lincu, din partea Uniunii Ecologiste din România.

Liderii USL şi-au lansat oficial candidaţii la alegerile locale din Galaţi. În competiţia electorală, a intrat oficial şi Cătălin Vasile Drăguşanu pentru primăria oraşului Piatra -Neamţ.

Deputatul PDL, Theodor Paleologu, a ales bicicleta pentru a transmite bucureştenilor că vrea să conducă primăria sectorului 1. La primăria generală a Capitalei a anunţat că va candida şi Constantin Cojocaru, preşedintele Partidului Poporului-legea Cojocaru.

Şi tot pentru Primăria Capitalei şi-a depus candidatura şi Vasile Lincu, din partea Uniunii Ecologiste din România. Chiar dacă a avut lipsă la dosar o fişă de înscriere, a putut să se înscrie.

A fost ultima zi în care s-au mai putut depune candidaturile pentru alegerile din 10 iunie. Pe 11 mai începe oficial campania electorală

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close