Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Plângere penală, făcută împotriva lui Flutur de contracandidatul USL pentru CJ Suceava. Vezi care este motivul

Plângere penală, făcută împotriva lui Flutur de contracandidatul USL pentru CJ Suceava. Vezi care este motivul

Plângere penală, făcută împotriva lui Flutur de contracandidatul USL pentru CJ Suceava. Vezi care este motivul
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Iun 2012   •   17:45
Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, candidat USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a declarat presei, miercuri, că va face o plângere penală împotriva liderului judeţean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, contracandidatul său la alegerile din 10 iunie, pentru înşelăciune, informează Agerpres. Nechifor solicită daune interese, după ce ar fi fost acuzat de Flutur, în cadrul unor întâlniri electorale şi a unor emisiuni televizate, că a închiriat un elicopter cu 15.000 de euro pe oră, pentru a se deplasa în campania electorală.

Candidatul USL a prezentat presei contractul de închiriere pentru un elicopter Robinson 44, între USL şi firma SC Aero Taxi SRL, pentru două ore, în valoare de 1.258 de euro cu TVA. 
 
„E un cost normal. Atâta costă acest elicopter. Domnul Flutur văd că acuză, pe unde apucă acum, pe la Adâncata, prin emisiuni la televizor, că plătesc 15.000 de euro pe oră (...) Am impresia că Flutur folosea altfel de servicii atunci când zbura la aviară. Probabil că atunci costa mai scump. Şi aviara a costat vreo 40 de milioane de euro (...) Drept urmare, mâine (n.r. - 7 iunie) înaintez acţiunea în judecată la adresa domnului Flutur, plângere penală (...) pentru că domnul Flutur a făptuit înşelăciune prezentând situaţii neadevărate. Am dovada, am factura, am contractul, sunt transparent. Domnul Flutur a spus că plătesc 15.000 de euro pe oră“, a spus Nechifor, adăugând că îi va solicita lui Flutur plata unor daune în valoare de 28.742 de euro, diferenţa faţă de suma reală achitată prin contract. El a precizat că banii îi va dona persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele două zile de la Rîşca şi Vatra Moldoviţei.
 
Gheorghe Flutur nu a putut fi contactat pentru a avea un punct de vedere în legătură cu declaraţiile contracandidatului său.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close