Ponta: Blaga s-a blocat singur. Mă bucur că n-a putut să voteze. M-am rugat de el să facem alegerile în noiembrie

de M.Z.    |    09 Dec 2012   •   12:25
Ponta: Blaga s-a blocat singur. Mă bucur că n-a putut să voteze. M-am rugat de el să facem alegerile în noiembrie Foto: Mediafax

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, la ieşirea din secţia de vot, că se bucură de faptul că Vasile Blaga a rămas blocat din cauza zăpezii şi nu a putut să voteze, deoarece a discutat mai demult cu preşedintele PDL, ca alegerile să fie organizate mai devreme, pentru a evita probleme create de vreme, însă acesta nu a fost de acord.

"Eu m-am rugat de ei, am vrut să facem alegerile în noiembrie. Ei (ARD - n.r.) credeau că mai câştigă câteva procente până în decembrie. Nici procente n-au câştigat şi uite ce se întâmplă acum... Mă bucur că Vasile Blaga a rămas blocat, pentru că el s-a opus vehement organizării alegerilor în luna decembrie. O să acţionăm pentru deblocarea drumurilor, ca şi el să poată vota”, a spus Ponta după ce a fost la vot, scrie jurnalul.ro.

În replică, liderul democrat-liberal a declarat că premierul Victor Ponta este un "mincinos cinic". "El a afirmat, nici mai mult nici mai puţin că ar fi propus domnia sa alegeri în noiembrie. Îmi pare rău s-o spun, dar este un mincinos cinic, pentru că niciodată această problemă nu s-a pus. Să iasă într-o conferinţă de presă împreună cu ministrul de Interne şi să arate care ar fi putut fi o altă dată decât cea de astăzi", a spus Blaga, potrivit Agerpres.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, urma să voteze în Sânicolau Mare. Acolo, el candidează în Colegiul 3 Senat Timiţ. Însă, s-a întors în Timişoara pentru că drumul spre secţia de votare este blocat din cauza ninsorilor.

HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.x close