Ponta: Nu vor fi probleme în alegerile de duminică, am încredere totală în ministrul Oprea

de G.S.    |    25 Mai 2014   •   12:02
Ponta: Nu vor fi probleme în alegerile de duminică, am încredere totală în ministrul Oprea Foto: Agerpres
Premierul Victor Ponta s-a declarat convins că nu vor fi probleme în organizarea europarlamentarelor şi parţialelor de duminică, arătând că are încredere totală în ministrul Gabriel Oprea, care este un profesionist şi ştie să gestioneze acest proces.
"În ceea ce priveşte organizarea alegerilor, am încredere totală în domnul Oprea şi cred că toată lumea are încredere în domnul Oprea că e un profesionist şi ştie să gestioneze asemenea probleme. A mai organizat acest Guvern alegeri şi niciodată nu a fost niciun fel de problemă, nu vor fi nici astăzi, sunt convins", a spus Ponta.
Întrebat în legătură cu incidente de la secţiile de vot, cu oameni care vin şi scandează, Ponta a spus că din punct de vedere politic nu este de acord cu astfel de incidente şi că este foarte bine să fie sancţionate orice fel de gestui necivilizate.
"Eu vă pot garanta că nimeni de la noi nu face aşa ceva, eu nu le dau voie. Ceilalţi, fiecare cum înţelege să se manifeste, dar din partea noastră vă garantez că nu va fi niciun fel de incident pentru că suntem serioşi şi nu se face aşa ceva în ziua votului", a adăugat Ponta.
 

x close