Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ponta: Şi preşedintele Traian Băsescu a primit un salariu mai mare cu 8% de la Guvernul Ponta. E bine că face cumpărături

Ponta: Şi preşedintele Traian Băsescu a primit un salariu mai mare cu 8% de la Guvernul Ponta. E bine că face cumpărături

Ponta: Şi preşedintele Traian Băsescu a primit un salariu mai mare cu 8% de la Guvernul Ponta. E bine că face cumpărături
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2012   •   19:32

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, prezent la o secţie de votare, că şi preşedintele Traian Băsescu a primit un salariu mai mare cu 8% de la Guvernul Ponta începând cu luna iunie şi este bine că şeful statului a mers la cumpărături în ziua votului la alegerile locale.
   
Premierul a fost alături de soţia sa, eurodeputatul PSD Daciana Sârbu, la o secţie de votare din sectorul 1 al Capitalei, unde ea şi-a exprimat votul, şeful Guvernului fiind chestionat de jurnalişti în legătură cu faptul că preşedintele Traian Băsescu a fost filmat de mass-media la cumpărături în ziua alegerilor.
   
'Ce să facă altceva preşedintele? Ce mai poate să facă altceva? Sigur, mă gândesc că e un preşedinte fericit, pentru că am mers de multe ori de când sunt prim-ministru, cu Daciana, cu copiii şi la mall şi la cumpărături şi n-a venit nimeni de la presă după noi. Probabil că dânsul e mult mai popular şi d-aia. Sau poate că noi nu vă anunţăm când ne ducem? Nu ştiu răspunsul la această întrebare. În rest, foarte bine că face cumpărături, de altfel a primit un salariu cu 8% mai mare începând cu luna iunie şi domnul preşedinte. Probabil că cheltuie ce a primit de la Guvernul Ponta', a spus prim-ministrul.
   
Executivul a aprobat o majorare salarială cu 8% pentru bugetari începând cu salariile aferente lunii iunie, bani care vor fi încasaţi însă în iulie.
   
Când a ieşit de la urne, Daciana Sârbu a fost întrebată de jurnalişti pentru ce a votat iar premierul a avut grijă să-i atragă atenţia soţiei sale că nu are voie să spună cu cine a votat.
   
'Nu ai voie să spui pentru cine', a intervenit prompt Ponta.
   
Ea a replicat imediat că ştie că nu are voie să-şi dezvăluie opţiunea electorală în ziua alegerilor, în faţa presei.
   
'Am votat cu speranţa şi convingerea că o să fie mai bine şi să ne ajute Dumnezeu, că o să fim fericiţi diseară', a mai spus europarlamentarul PSD.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close