Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Premieră la alegerile de duminică. A murit cu 11 zile înainte de alegeri, dar a fost ales în fruntea Consiliului Local

Premieră la alegerile de duminică. A murit cu 11 zile înainte de alegeri, dar a fost ales în fruntea Consiliului Local

Premieră la alegerile de duminică. A murit cu 11 zile înainte de alegeri, dar a fost ales în fruntea Consiliului Local
de O.P.    |    13 Iun 2012   •   05:59

După nereguli, scandaluri şi proteste, alegerile de duminică au scos la iveală şi o premieră. Fostul primar  de la Câmpia Turzii, care a murit în timpul campaniei electorale, a fost ales în fruntea Consiliului Local. 

Asta pentru că partidul nu a mai delegat un alt candidat iar numele lui Ioan Vasinca apărea deja pe buletinele de vot. Iar oamenii au pus ştampila pe el. Ioan Vasinca a murit pe 31 mai, cu 11 zile înainte de alegeri, când listele de candidaţi erau definitive.
 
Aşa că, duminică, la alegeri,  locuitorii din Câmpia Turzii au găsit numele primarului decedat pe buletine şi au votat pentru el, chiar dacă ştiau că nu mai e în viaţă.

Ioan Vasinca ocupa prima poziţie pe listele PDL-ului şi pentru primărie şi pentru Consiliul Local. A pierdut primăria, dar a câştigat Consiliul.

 Deocamdată, Ioan Vasinca este, în acte, membru al deliberativului din Câmpia Turzii, însă la validarea mandatelor, Consiliul Local va învesti în functie pe următorul candidat de pe listă.



×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close