Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Preşedintele filialei PP-DD Covasna: Românii şi maghiarii sunt dezbinaţi de prea multă vreme

Preşedintele filialei PP-DD Covasna: Românii şi maghiarii sunt dezbinaţi de prea multă vreme

Preşedintele filialei PP-DD Covasna: Românii şi maghiarii sunt dezbinaţi de prea multă vreme
29 Mai 2012   •   19:31

Preşedintele filialei PP-DD Covasna, Ioan Curcă Tănase, a declarat, marţi, că organizaţia pe care o conduce a depus liste cu consilieri locali în 16 localităţi din judeţ, precum şi pentru Consiliul Judeţean (CJ), informează Agerpres.

Pentru funcţia de preşedinte al CJ Covasna, PP-DD îl susţine pe Vasile Ciornobreve, şeful gării CFR din Sfântu Gheorghe. Partidul Poporului are, de asemenea, 6 candidaţi la primării, printre aceştia numărându-se economista Piri Gabriela Ioana, care candidează pentru Primăria oraşului Întorsura Buzăului.

Ioan Curcă Tănase a mai spus că PP-DD are în judeţul Covasna peste 2.500 de membri cu adeziune, subliniind că partidul se bucură de o largă simpatie şi în rândul comunităţii maghiare.

„Ne bucurăm de o mare simpatie şi în rândul electoratului maghiar. Dealtfel, pe liste avem şi candidaţi de etnie maghiară, iar 70-80% dintre adeziuni sunt semnate de maghiari care au venit la noi la partid să se plângă de nivelul de trai şi să să spună că s-au săturat (...) Electoratul maghiar este extraordinar, sunt nişte oameni foarte parolişti, nişte oameni care de ce se apucă şi termină (...) PP-DD nu este un partid extremist, nu este PRM; este un partid al poporului, al tuturor naţiilor care compun acest popor, iar mesajul nostru către electoratul din judeţul Covasna este că unguri fără români şi români fără unguri în această zonă nu există. N-are sens să ne batem, să ne certăm, trebuie să construim împreună, iar noi suntem dezbinaţi de prea multă vreme“, a declarat liderul local al PP-DD.

Potrivit acestuia, în organizaţie s-au înscris oameni din toate sferele sociale, de la 'şomerul care nu trebuie privit cu dispreţ', până la medici, avocaţi şi oameni de afaceri.

Ioan Curcă Tănase a mai spus că întâlnirea electoratului cu Dan Diaconescu va avea loc pe 31 mai, ora 11, la Natura Parc din localitatea covăsneană Chichiş.




×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close