Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Prezenţă zero la vot, la două secţii de votare din Cluj

Prezenţă zero la vot, la două secţii de votare din Cluj

Prezenţă zero la vot, la două secţii de votare din Cluj
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Dec 2012   •   14:17
La două două secţii de votare din comuna clujeană Aluniş nu s-a prezentat nici un votant până la ora 10.00, în timp ce la secţia de la Piatra Fântânele, judeţul Bistriţa-Năsăud, au votat, până la prânz, două persoane, care au parcurs pe jos cinci kilometri, prin viscol şi zăpadă, informează Mediafax.

"La ora 10.00 s-au înregistrat două secţii de votare din comuna Aluniş la care nu se prezentase la urne niciun alegător, iar la alte două secţii, din comunele Bobâlna şi Căianu, era înregistrat câte un singur alegător. Prezenţa la vot la ora 10.00 a fost, în judeţul Cluj, de 3,05 la sută. În mediul rural, prezenţa a fost de 2,71 la sută, în timp ce în mediul urban a fost de 3,35 la sută", a declarat preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Cluj, judecătorul Monica Trofin.

În Bistriţa-Năsăud, la secţia de vot nr. 295, amenajată la Piatra Fântânele, în Pasul Tihuţa, au votat, până la prânz, doar două persoane din 327 câte sunt înscrise pe listele electorale permanente.

În Bistriţa-Năsăud, până la ora 10.00, votase doar 2,96 la sută din populaţia cu drept de vot, 3,29 la sută în mediul urban şi 2,75 la sută în mediul rural.






×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close