PRM a rupt alianţa cu PNG. Gigi Becali: "Nu ne-am înţeles la negocieri"

de M.Z.    |    09 Apr 2012   •   20:46
PRM a rupt alianţa cu PNG. Gigi Becali: "Nu ne-am înţeles la negocieri" Foto: Mediafax
PRM a rupt alianţa cu PNG, partidul condus de Gigi Becali. Anunţul a fost făcut astăzi, de Becali, la un post TV, scrie A1.ro.

Şeful de la Noua Generaţie a anuntat, luni, că pentru Bucureşti doar el va candida din partea PNG, şi că alianţa cu Partidul România Mare a încetat din cauza neînţelegerilor care au apărut la stabilirea candidaţilor pentru alegeri.

"S-a întâmplat că nu ne-am înţeles la negocieri. Din partea lor au vrut să fie 3 la 1 procentul la liste sau candidaţii noştri să se înscrie în PRM. A fost fără supărare, fără ceartă. Am zis fiecare pe contul lui, înseamnă ca PNG-ul să se dizolve de tot. E şi de principiu. Când te duci cu un om la drum împarţi pâinea la jumate", a explicat Gigi Becali.

Alianţa dintre PRM şi PNG a durat trei săptămâni.

Pe 16 martie, preşedintele PNG, George Becali, anunţa că partidul pe care îl conduce va participa la alegerile locale şi generale în alianţă cu Partidul România Mare. Latifundiarul din Pipera spunea atunci că numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, mai mult de Corneliu Vadim Tudor, în calitate de "frate mai mare".

Pe 21 martie, Becali a anunţat că şi-a depus actele pentru a deveni locuitor al sectorului 1, cu scopul de a putea candida la funcţia de primar general al Capitalei din partea alianţei PRM - PNG.


Parteneri
x close