Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Procurorii DNA au demarat o anchetă în comuna vrânceană Lepşa, după ce la referendum s-a înregistrat o prezenţă record

Procurorii DNA au demarat o anchetă în comuna vrânceană Lepşa, după ce la referendum s-a înregistrat o prezenţă record

Procurorii DNA au demarat o anchetă în comuna vrânceană Lepşa, după ce la referendum s-a înregistrat o prezenţă record
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    22 Aug 2012   •   13:18

Procurorii DNA fac verificări, miercuri, în localitatea vrânceană Lepşa, după ce la referendum s-a înregistrat o prezenţă la vot de 250 la sută, autorităţile locale susţinând că acest lucru a fost posibil întrucât este vorba de o zonă turistică, aici fiind construite peste o mie de case de vacanţă.

Procurorii vor discuta cu autorităţile locale, dar şi cu oamenii din sat, privind desfăşurarea referendumului.

Săptămâna trecută, procurorii au făcut verificări şi în localitatea vrânceană Suraia, oamenii fiind chestionaţi cu privire la desfăşurarea referendumului, după ce au fost depuse sesizări în acest sens.

Verificările s-au desfăşurat pe durata mai multor zile, primarul din Suraia, Vasile Grosu, declarând că oameni s-au plâns de "acţiunile abuzive" ale procurorilor.

În 14 august, Direcţia Naţională Anticorupţie informa că procurorii fac cercetări în legătură cu organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie, dar că, având în vedere stadiul anchetelor, nu poate furniza date suplimentare.


Citeşte şi
: A dat o lecţie de bun-simţ României şi le-a ţinut piept procurorilor, iar acum este ameninţat

×
Subiecte în articol: procurori DNA referendum DNA Vrancea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close