x close

Radu Tudor, despre refacerea USL: Îngrășăm porcul în ajun

de M.Z.    |    14 Noi 2014   •   19:21
Radu Tudor, despre refacerea USL: Îngrășăm porcul în ajun 418 Foto: captura Antena 3

Refacerea USL în ultima zi de campanie electorală înainte de prezidențiale, într-o nouă formulă PSD-UNPR-PC-PLR, este un eveniment bine amplasat mediatic, dar care nu este sigur că va ajunge la urechile tuturor românilor, a spus Radu Tudor.

”Un astfel de eveniment este imposibil de neglijat, e bine amplasat în ultima zi de campanie din punct de vedere mediatic, dar nu știu cât efect ar putea să aibă pentru votul de duminică”, a comentat Radu Tudor, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Având în vedere timpul scurt care mai este până la turul doi al prezidențialelor, Radu Tudor este de părere că refacerea USL ar fi trebuit adusă la cunoștința românilor cu mai mult timp înainte.
 
”Din punctul meu de vedere, evenimentul acesta l-aș fi făcut un pic mai devreme, ca să știe populația, nu să îngrășăm porcul în ajun”, a precizat realizatorul emisiunii.


Radu Tudor: Sunt oameni care uită că azi, la lansarea USL, a lipsit cel mai puternic adversar al lui Băsescu, Dan Voiculescu
 
"Față de momentul de început al Uniunii Social Liberale, lipsește cel mai solid și cel mai puternic adversar al lui Traian Băsescu, și mă referer la Dan Voiculescu. Sunt oameni care au înființat Uniunea Social Liberală, care s-au bazat pe eforturile lui Dan Voiculescu, în special eforturile anti-Băsescu și care acum uită că cel mai dur adversar al lui Băsescu nu este lângă ei. Și este unde este, pentru că așa a pohtit Băsescu", a declarat Radu Tudor.


Fostul purtător de cuvânt al PSD, parlamentarul Dan Șova, explică de ce e bună ”ciorba reîncălzită”

 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati