Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Rareş Mănescu, candidat USL: În următorii patru ani, sectorul 6 se va schimba

Rareş Mănescu, candidat USL: În următorii patru ani, sectorul 6 se va schimba

Rareş Mănescu, candidat USL: În următorii patru ani, sectorul 6 se va schimba
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Mai 2012   •   22:12

Liberalul Rareş Mănescu, candidatul USL la funcţia de primar al sectorului 6, s-a întâlnit marţi cu pensionarii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei, dar şi cu administratorii de blocuri, preşedinţii asociaţiilor de locatari şi micii întreprinzători. Printre problemele ridicate de cetăţeni s-au numărat locurile de parcare, spaţiile verzi, construirea unui spital nou, locurile de muncă, repararea străzilor sau reabilitarea termică a locuinţelor.

„În urma discuţiilor cu mulţi locuitori din sector, am stabilit o ordine a problemelor pe care le au. Şi acum vorbesc despre problema câinilor comunitari, construcţia unui spital, siguranţa copiilor, fluidizarea traficului şi, nu în ultimul rând, crearea locurilor de muncă sau ajutarea la crearea locurilor de muncă, atât cât se poate implica şi cât se va implica administraţia locală a sectorului 6. Bineînţeles, vom continua şi proiectele începute, şi aici mă refer la reabilitarea termică, ce se va face mult mai repede, mult mai ieftin şi mult mai bine. E greu de vorbit de toate problemele, pentru că sunt multe şi, în ultimii opt ani, nu s-a făcut mare lucru, dar în următorii patru ani sectorul se va schimba şi, după acest mandat, sectorul va arăta cu totul altfel“, a declarat Rareş Mănescu, citat de Agerpres.

Dacă va fi ales primar al sectorului 6, Rareş Mănescu promite construirea primului spital prin parteneriat public - privat în care primul pacient să poată fi tratat din anul 2015, extinderea sistemului de monitorizare video pentru acoperirea întregului perimetru al fiecărei şcoli, intoducerea semafoarelor inteligente în principalele intersecţii şi construcţia supraterană a 15.000 de locuri de parcare pe an, în paralel cu extinderea principalelor artere.

La întâlnirea cu alegătorii a participat şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. Ea le-a spus oamenilor că, dacă aleg să-l voteze pe Rareş Mănescu la Primăria sectorului 6, ar trebui să voteze toţi reprezentanţii Uniunii Social Liberale, inclusiv membrii Consiliului Local care sunt susţinuţi de USL.


×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close