Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Reprezentant PP-DD, dus la audieri după ce a dat unui alegător mai multe buletine de vot într-o secţie de votare din Ploieşti

Reprezentant PP-DD, dus la audieri după ce a dat unui alegător mai multe buletine de vot într-o secţie de votare din Ploieşti

Reprezentant PP-DD, dus la audieri după ce a dat unui alegător mai multe buletine de vot într-o secţie de votare din Ploieşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Iun 2012   •   21:11

Reprezentantul PP-DD dintr-o secţie de votare din Ploieşti a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei, după ce i-a dat unui alegător nouă buletine de vot şi nu patru aşa cum ar fi trebuit, cele cinci buletine în plus fiind pentru alegerea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, informează Mediafax.
   
Potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean Prahova, judecătorul Alice Harhoi, reprezentantul PP-DD în secţia de votare numărul 81 din Ploieşti a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri, după ce i-a dat unui alegător nouă buletine de vot în loc de patru, cât ar fi fost normal.
   
Cele cinci buletine de vot în plus erau pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, iar alegătorul a fost prins în timp ce voia să introducă în urnă aceste buletine. Acestea au fost anulate şi retrase pe bază de proces-verbal.
   
Un alt incident s-a produs la secţia numărul 3 din Ploieşti, unde o alegătoare a constatat că pe liste figura că soţul său a votat, în condiţiile în care acesta este plecat din ţară.
   
Femeia a făcut reclamaţie prin e-mail, precizând că poate dovedi cu biletul de avion faptul că soţul său, care apare că ar fi votat, este în realitate plecat din ţară.

Reclamaţia trimisă de femeie la BEJ Prahova a fost înaintată pentru verificări şi eventuale sancţiuni la Biroul Electoral Municipal Ploieşti.
   

×
Subiecte în articol: campanie electorala PPDD buletine de vot
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close