Antena 3 CNN Politică Robert Negoiţă: Să demonstrăm că în acest popor sunt şi oameni gospodari şi buni manageri

Robert Negoiţă: Să demonstrăm că în acest popor sunt şi oameni gospodari şi buni manageri

Robert Negoiţă: Să demonstrăm că în acest popor sunt şi oameni gospodari şi buni manageri
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Iun 2012   •   22:25

Candidatul USL la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, care, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor l-a detronat pe Liviu Negoiţă de la Primărie, a mulţumit duminică seară celor care l-au votat, precizând că doreşte să demonstreze că, în acest popor, sunt şi "oameni gospodari, buni manageri şi oameni corecţi".

"Vreau să mulţumesc familiei care a fost îngăduitoare cu mine în toată perioada aceasta, când altceva în afară de campanie electorală nu am făcut nimic. Vă mulţumesc tuturor. Vreau să demonstrăm că în acest popor sunt şi oameni gospodari, buni manageri şi oameni corecţi" a declarat Robert Negoiţă.

"M-aş fi aşteptat să fie o prezenţă mai mare la vot. Oricum, pentru sectorul 3 este record. Până acum era o prezenţă de 26-27%. Acum am depăşit de 40, ceea ce este un mare progres. Trebuie să votăm şi faptul că facem progrese şi că locuitorii Sectorului 3 au ieşit la vot este o mare bucurie pentru mine", a mai spus Robert Negoiţă în aplauzele şi uralele echipei de campanie.

Negoiţă a ţinut să precizeze şi primele lucruri pe care le va face de îndată ce se va instala la primărie: "anveloparea termică, taxa zero la gunoi şi să scăpăm de câini".




×
Subiecte în articol: Robert Negoita
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close