Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Scandal la Cluj după ce Emil Boc a fost declarat câştigătorul alegerilor. Reprezentanţii USL îi acuză de fraudă pe democrat liberali

Scandal la Cluj după ce Emil Boc a fost declarat câştigătorul alegerilor. Reprezentanţii USL îi acuză de fraudă pe democrat liberali

Scandal la Cluj după ce Emil Boc a fost declarat câştigătorul alegerilor. Reprezentanţii USL îi acuză de fraudă pe democrat liberali
de O.P.    |    12 Iun 2012   •   05:39

Emil Boc a câştigat primăria Cluj-Napoca, deşi trei exit-poll-uri l-au anunţat drept viitor primar pe liberalul Marius Nicoară. A fost însă o victorie la mustaţă, la mai puţin de un procent.

Centralizarea voturilor s-a făcut însă cu scandal. Reprezentanţii USL îi acuză pe democrat liberalii de fraudă şi au cerut renumărarea voturilor în toate secţiile din oraş. Autoritatea electorală a respins însă cererea.

Lupta pentru primăria Clujului a fost strânsă. Emil Boc a câştigat în faţa lui Marius Nicoară cu numai 1.423 de voturi.  Ziua a fost agitată la Cluj. Reprezentanţii USL i-au acuzat pe democrat liberalii de fraudă şi de intimidarea membrilor Biroului Electoral.

Suspiciunile USL au apărut după ce în sediul Biroului Electoral Municipal s-u decoperit mai mulţi saci cu buletine de vot, desfăcuţi.

Reprezentanţii USL îi acuză pe democrat liberali că au trimis nişte asistaţi sociali să care sacii cu voturi.

Cei de la PDL au încercat să aplaneze scandalul. Rezultatul final al alegerilor locale din Cluj Napoca va fi anunţat zilele următoare.






×
Subiecte în articol: alegeri locale România la vot
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close