Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Situaţie UMILITOARE pentru ARD în Gorj. PP-DD a obţinut un scor de TREI ori mai mare decât alianţa PDL-iştilor

Situaţie UMILITOARE pentru ARD în Gorj. PP-DD a obţinut un scor de TREI ori mai mare decât alianţa PDL-iştilor

Situaţie UMILITOARE pentru ARD în Gorj. PP-DD a obţinut un scor de TREI ori mai mare decât alianţa PDL-iştilor
de O.P.    |    10 Dec 2012   •   13:01

USL a obţinut în judeţul Gorj toate mandatele de deputat, cu un scor de 55,14%, fiind urmat de PP-DD, care are 31,92 la sută, în timp ce ARD a obţinut doar 9,8 la sută, arată rezultatele parţiale furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) după centralizarea voturilor din jumătate dintre secţii.

Conform preşedintelui BEJ Gorj, Mădălina Lungănoiu, candidaţii USL în cele şase colegii de deputat din judeţ au obţinut între 52,6% şi 60,98%, cel mai mare procent fiind înregistrat de premierul Victor Ponta, în colegiul 6 Târgu Jiu.

Asta chiar dacă, duminică seara, la "televiziunea din garsonieră", Dan Diaconescu se autoproclama câştigător, după rezultatele exitpolului făcut de... probabil, chiar el

ALEGERI PARLAMENTARE. Ce-au făcut Udrea, Anastase, Ungureanu, Becali, Blaga sau "Salvatorul Poporului"

  
Potrivit sursei citate, PP-DD a reuşit să obţină în Gorj 31,9 la sută, în timp ce ARD are 9,8 la sută.
  
Candidaţii PP-DD din judeţ au obţinut scoruri care variază între 27,7% şi 38,4%, cele mai multe voturi avându-le Niculina Mocioi, candidat în colegiul 5 la Camera Deputaţilor, aceasta având şansa cea mai mare de a deveni al doilea deputat din colegiu, alături de Vasile Popeangă, de la PSD, care are 52,75% din voturi.
  
În ceea ce priveşte candidaţii ARD, aceştia au obţinut scoruri între 4,79 la sută şi 16,6%, cele mai multe voturi fiind obţinute de fostul şef al Finaţelor Publice Gorj Ion Cupă, care a candidat în Colegiul 1. Singurul deputat pe care PDL îl avea în Gorj, Constatin Severus Militaru, a pierdut mandatul, fiind votat, în colegiul 4, de 14,18 la sută dintre alegători.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close