Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Sorin Oprescu: “Va spun clar şi deschis că îl sprijin doar pe candidatul USL, Rareş Mănescu”

Sorin Oprescu: “Va spun clar şi deschis că îl sprijin doar pe candidatul USL, Rareş Mănescu”

Sorin Oprescu: “Va spun clar şi deschis că îl sprijin doar pe candidatul USL, Rareş Mănescu”
03 Iun 2012   •   22:00

Prezent la o întâlnire cu activul USL, Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, şi-a declarat încă o dată sprijinul clar faţă de Rareş Mănescu şi a negat orice legătură cu Ştefan Florescu, apreciind campania lui Florescu ca fiind una „benignă”.

„Nu am nici o legătură cu acest candidat, Florescu, şi vreau să lămurim acest lucru. Din momentul în care o alianţă declară deschis şi corect că mă sprijină, aşa cum s-a întâmplat încă de la începutul campaniei, eu răspund clar şi deschis că îl sprijin pe candidatul USL, Rareş Mănescu. Am văzut şi la alte sectoare tot felul de candidaţi care-şi fac campanie cu ştampilă „Garantat Oprescu”. Unul n-a venit cu ştampila care să spună eu îl garantez pe Oprescu... Îmi doresc să nu existe nici un dubiu cu privire la această inadvertenţă cu Florescu,” a precizat primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu.

Acesta a continuat spunând că „toate datele pe care le aveţi la dispoziţie arată că Rareş Mănescu este într-o poziţie foarte bună faţă de Poteraş. Scoateţi deci oamenii la vot!”, a declarat Sorin Oprescu.

Edilul Capitalei a aprecizat că victoria lui Rareş Mănescu în sectorul 6 reprezintă un aport deosebit, numeric şi calitativ, la Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi că marile proiecte de interes pentru Sectorul 6 – spitalul, rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, fluidizarea traficului, vor fi făcute doar împreună cu Rareş Mănescu.

„Un singur om este capabil să-l bată pe Poteraş si acesta este Rareş Mănescu. Hai să transformăm în vot aceast adevăr!”, a adăugat Sorin Oprescu.

Primarul Bucureştiului a mai spus că, din experienţa proprie, în ultima săptămână de campanie trebuie să ne aşteptăm la atacuri din partea celor care nu mai au nimic de pierdut, dar acestea nu vor face decât să-l crească în sondaje pe candidatul USL, Rareş Mănescu.

„Rareş, de atacuri nu-ţi face probleme. Şi pe mine m-au atacat când au văzut că am crescut în sondaje. M-au atacat şi n-au făcut decât să mă crească în sondaje cu încă nişte puncte. Obişnuieşte-te cu asta”, a declarat în încheiere Sorin Oprescu.

La rândul său, Rareş Mănescu a reamintit înca o dată proiectele pe care le va realiza împreună cu Sorin Oprescu – primul spital din Sectorul 6, rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, fluidizarea traficului pe marile artere din sector, siguranţa copiilor şi crearea de noi locuri de muncă.

„Vreau să vă mulţumesc pentru tot efortul depus, am ajuns aici datorită unei echipe USL puternice în sectorul 6. Îi mulţumesc domnului Primar General Sorin Oprescu pentru sprijinul clar faţă de mine pe care azi l-a reconfirmat”, a încheiat Rareş Mănescu.


×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu sustinere
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close