Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Sorin Oprescu vizează realizarea a 12 pasaje rutiere dacă va câştiga un nou mandat

Sorin Oprescu vizează realizarea a 12 pasaje rutiere dacă va câştiga un nou mandat

Sorin Oprescu vizează realizarea a 12 pasaje rutiere dacă va câştiga un nou mandat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Mai 2012   •   16:26

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a lansat joi platforma-program de dezvoltare a Bucureştiului, realizarea unui număr de 12 pasaje reprezentând un proiect important pentru un nou mandat, informează Agerpres.

Unele dintre acestea sunt în curs de execuţie şi preconizate pentru a fi finalizate în cea de-a doua parte a anului în curs, în 2013 şi în primul semestru al anului 2014, iar altele sunt în faza de pregătire. Este vorba de pasajele supraterane Mihai Bravu - Splaiul Unirii şi B-dul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, pasaje şi noduri rutiere din obiectivul de investiţii Splaiul Independenţei-Ciurel-Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Mai sunt preconizate lucrări la pasajul suprateran peste calea ferată Heliade între Vii - Şos.Pantelimon, la pasajul subteran Piaţa Presei Libere, dar şi la cele de la Piaţa Charles de Gaulle, cel de la intersecţia Răzoare, Piaţa Romană şi pasajul de pe calea ferată Bucureşti - Constanţa (Băneasa). Acest pasaj se află în stadiu de studiu practic.

Edilul-şef s-a referit şi la Pasajele Piaţa Sudului (subteran), Muncii, pasajul suprateran Şincai-Nerva Traian, pasajul suprateran Piaţa Iancului, dar şi la pasajul suprateran B-dul Ferdinand cu Mihai Bravu şi cel de la Gara de Est, aflat în studiu.

„Bucureştiul are de recuperat mulţi ani. Oamenii vor fapte, vor realizări, vor ca oraşul lor să se dezvolte, vor o viaţă normală într-o ţară cu atâtea probleme şi avem nevoie de continuitate şi stabilitate, de administraţie în interesul cetăţenilor, fără culoare politică“, a subliniat Oprescu.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close