Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Tăriceanu: Voturile pe care le-am obţinut reprezintă o obligaţie. Vom vedea cum vom vota în turul II

Tăriceanu: Voturile pe care le-am obţinut reprezintă o obligaţie. Vom vedea cum vom vota în turul II

Tăriceanu: Voturile pe care le-am obţinut reprezintă o obligaţie. Vom vedea cum vom vota în turul II
02 Noi 2014   •   21:34
Candidatul PLR pentru funcţia de preşedinte al ţării, Călin Popescu Tăriceanu, a ţinut să mulţumească celor care au votat pentru el, colegi şi simpatizanţi. 
 
În urma publicării rezultatelor exit-poll, Călin Popescu Tăriceanu a obţinut un scor de 6%. 
 
"Democraţia nu poate să existe în afara votului cetăţenilor. De aceea, subliniez meritul fiecăruia care a înţeles această îndatorire civică. În al doilea rând vreau să le mulţumesc celor care mi-au acordat încrederea, nu numai ca persoană, şi au pus speranţe în proiectul meu, un proiect care mi se pare absolut necesar pentru ţara noastră. În alt treilea rând mulţumesc membrilor PLR, un partid nou, insuficient structurat. Mulţumesc simpatizanţilor care ne-au ajutat în această campanie extrem de grea. Aşteptăm cu toţii rezultatele numărării voturilor."
 
Tăriceanu a explicat că va lua o decizie în legătură cu votul pentru turul II după o consultare cu forurile partidului pe care îl conduce. 
 
"Până atunci doresc să spun că voturile pe care le-am primit înseamnă din partea mea şi din partea colegilor mei o obligaţie. Va trebui, după o consultare pe care o voi face la structurile de partid, vom vedea cum să votăm şi să îndemnăm votul pentru turul II."
 
Tăriceanu a încheiat adăugând că nu vrea să îşi lase proiectul deoparte şi că se va lupta pentru el până la capăt.
 
"Vreau să mai spun un singur lucru. Proiectul meu nu este unul pe care să îl abandonez. Este un proiect pentru care mă voi lupta până la capăt, pentru că România are nevoie de un astfel de proiect."
 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu scor proiect
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close