Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Timişoara. Candidaţii PDL şi USL pentru Primărie au votat "pentru timişoreni"

Timişoara. Candidaţii PDL şi USL pentru Primărie au votat "pentru timişoreni"

Timişoara. Candidaţii PDL şi USL pentru Primărie au votat "pentru timişoreni"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2012   •   11:56

Atât candidatul PDL pentru Primăria Timişoara, Gheorghe Nodiţi, cât şi cel al USL, viceprimarul Adrian Orza, au declarat, duminică, după ce şi-au exprimat opţiunile electorale, că au votat "pentru timişoreni", conform Mediafax. 
  
Candidatul PDL pentru funcţia de primar al Timişoarei, Gheorghe Nodiţi, a votat, duminică, la secţia 184 amenajată în cadrul Liceului ?Regele Ferdinand? din oraş.
   
Medicul Gheorghe Nodiţi a declarat că a votat "pentru timişoreni" şi i-a îndemnat pe aceştia să iasă la vot.
   
"Am votat pentru timişoreni şi pentru amintirile mele din copilărie, pentru toţi prietenii mei din Timişoara. (...) Timişorenii, indiferent de opţiunea pe care o au, să iasă la vot pentru că nu este normal ca un sfert din Timişoara să hotărască destinele unui oraş, aşa cum s-a mai întâmplat", a declarat medicul Gheorghe Nodiţi.
   
El a venit la vot alături de soţia sa
   
La rândul său, viceprimarul din Timişoara, Adrian Orza, candidatul Uniunii pentru Timiş (FDGR şi PNţCD) la Primăria Timişoara, a votat la secţia 139 amenajată în incinta Şcolii Generale nr. 25 din Timişoara.
   
"Am votat pentru timişoreni, pentru spiritul lor, pentru dezvoltarea normală, decentă, cursivă a acestui oraş. Primarul este un om care trebuie să păstreze echilibrul, să aducă dezvoltare, să aducă idei, să facă efortul necesar cu toată capacitatea sa, cu toată ştiinţa sa în administraţie, să facă administraţie, şi nu politică", a declarat Adrian Orza.
   
Acesta a votat însoţit de echipa lui de campanie.
   
În Timiş, sunt aşteptaţi la urne 612.006 cetăţeni cu drept de vot, fiind tipărite 2.754.280 de buletine de vot. În judeţ au fost organizate 589 de secţii de vot, dintre care 212 în municipiul Timişoara.

×
Subiecte în articol: vot Timisoara primarie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close