Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Tudor Ciuhodaru, candidat UNPR la Primăria Iaşi: Sunt medic, vreau un „oraş sănătos“

Tudor Ciuhodaru, candidat UNPR la Primăria Iaşi: Sunt medic, vreau un „oraş sănătos“

Tudor Ciuhodaru, candidat UNPR la Primăria Iaşi: Sunt medic, vreau un „oraş sănătos“
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Mai 2012   •   12:51

Deputatul Tudor Ciuhodaru, candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României la Primăria Municipiului Iaşi, a declarat într-un interviu Agerpres că vrea ca Iaşiul să fie „un oraş sănătos“: atractiv pentru investiţii, prietenos cu localnicii şi cu o politică coerentă în sprijinul oamenilor aflaţi în dificultate.

„Avem un proiect pentru 'un oraş sănătos' făcut împreună cu specialiştii din Iaşi din diverse domenii de activitate, sunt cei care au oferit soluţii pragmatice care să se realizeze repede şi bine, ca la urgenţe. Ca şi în medicină, evaluezi, tratezi, oferi opţiuni terapeutice astfel încât pacientul, cetăţeanul, în cazul nostru, poate să aleagă ce îi trebuie sau nu. Pentru mine comunicarea este cea mai importantă. Rolul primarului este de a fi în comunitate. Despre mine toată lumea ştie că sunt neobosit, că pot să tratez un pacient noaptea şi a doua zi să lupt pentru drepturile ieşenilor în Parlamentul României. Mă veţi găsi mai puţin la Primărie şi mai mult pe stradă, pe şantiere, printre oameni“, a explicat Ciuhodaru.

El a adăugat că are proiecte care ţin de la transparenţă administrativă şi bugetar până la un oraş verde şi mai curat.

„Unele dintre ele se pot aplica imediat, altele necesită cheltuieli minime pentru că ţin doar de organizare şi gospodărire, altele sunt făcute în aşa fel încât să fie aplicate cât mai repede. Cred întotdeauna că aici ar trebui să fie rolul primarului, cel de comunicator, cel care ştie să pună la aceeaşi masă pe cei care găsesc şi au soluţii. Munca trebuie să fie una de echipă, în aşa fel încât doar acest oraş să conteze“, a precizat candidatul UNPR la Primăria Iaşi.

Dr. Tudor Ciuhodaru are 43 de ani, este medic primar în medicina de urgenţă şi este iniţiatorul proiectului Centrul Integrat de Tratamente, Intoxicaţii, Traume şi Arsuri şi al legii care interzice comercializarea substanţelor etnobotanice.


×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru UNPR candidat
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close