Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Udrea şi-a întâlnit la miezul nopţii cotracandidatul. Liviu Brătescu speră să câştige voturile romaşcanilor

Udrea şi-a întâlnit la miezul nopţii cotracandidatul. Liviu Brătescu speră să câştige voturile romaşcanilor

Udrea şi-a întâlnit la miezul nopţii cotracandidatul. Liviu Brătescu speră să câştige voturile romaşcanilor
de O.P.    |    09 Noi 2012   •   05:52

USL şi-a lansat candidatul pentru colegiul din Roman exact la miezul nopţii. A fost susţinut de peste o sută de oameni încrezători că va câştiga fără emoţii.

Cel care se va lupta cu Elena Udrea este profesorul Liviu Brătescu. Acesta spune că primul minut al luptei electorale contează şi că îşi doreşte să câştige bătălia politică în mod cinstit.

Exact cind s-a facut 9 noiembrie, adica la ora zero, usile sediului de campanie s-au deschis, iar candidatii USL pentru colegiul 4 deputati si colegiul 2 senatori din judetul Neamt, au dat curs primelor mesaje electorale.
 
Dupa mesajele electorale, candidatii sustinatorii lor si citeva zeci de simpatizanti au facut o plimbare prin centrul orasului Roman si s-au oprit in dreptul statuii lui Roman Mușat, simbol al orasului, unde au facut cunoscute planurile lor pentru romașcani si strategia prin care vor incerca sa elimine definitiv de la putere candidatii din PDL si alianta ARD. 

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close