Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ungureanu, la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale: Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!

Ungureanu, la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale: Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!

Ungureanu, la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale: Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Mai 2012   •   11:50
Update 11:50 - Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, la lansarea candidaţilor acestui partid pentru alegerile locale, că parteneriatul cu PDL rămâne în continuare valabil, el spunându-le totodată de la tribună democrat-liberalilor: "Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei".

Ungureanu a spus că nu-i este ruşine cu numele lui, după "12 ani de administraţie onestă şi cinstită".
   
"În urmă cu câteva zile, un lider politic a încercat să mă facă de ruşine, făcându-mi numele de ruşine. Numele meu este Mihai Răzvan Ungureanu", a spus fostul premier.
   
El a arătat că numele lui este cel al bunicului său, care a luptat pe câmpul de luptă în al doilea Război Mondial, este numele tatălui său, care "şi-a câştigat viaţa muncind cinstit" şi al tătălui mamei sale, "care a făcut politică de dreapta".


   
"Cu acest nume nu-mi este ruşine după 12 ani de administraţie onestă şi cinstită. Cu acest nume nu trebuie să ne fie nimănui ruşine! Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!", le-a spus Mihai Răzvan Ungureanu democrat-liberalilor prezenţi la Sala Polivanentă pentru lansarea candidaţilor lor în alegerile locale.
   
El a menţionat că mulţi democrat-liberali i-au spus că au speranţă în el.

----------------

Democrat-liberalii s-au reunit, duminică, la Sala Polivalentă, pentru lansarea naţională a candidaţilor partidului în alegerile locale, sub sloganul "Tot greul spre bine".
   
Primul vorbitor a fost europarlamentarul Traian Ungureanu, care a spus că se aştepta să vadă o sală goală, deoarece a citit că se reuneşte un partid care are probleme. El a reuşit să mobilizeze cei aproape 7.000 de participanţi să strige "PDL".
   
Ulterior a luat cuvântul preşedintele PDL, Emil Boc, şi el candidat în alegerile locale. Boc şi-a înregistrat candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca, unde a mai fost edil din 2004 până în 2008, când a devenit premier.
   
La eveniment au fost invitaţi şi premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu şi preşedintele Traian Băsescu, conform unor surse din partid. Şeful statului a declarat încă de sâmbătă că nu va participa.
   
Lansarea candidaţilor PDL a fost amânată de două ori până acum, prima dată fiind programată în 21 aprilie.
   
Lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale are loc în contextul în care PDL trece în opoziţie, guvernul USL condus de Victor Ponta urmând să se prezinte luni în faţa Parlamentului pentru votul de învestitură. Ponta a fost desemnat să formeze un nou guvern după ce Guvernul Ungureanu a fost demis, în 27 aprilie, în urma adoptării unei moţiuni de cenzură.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close