Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Varujan Vosganian (PNL): Câştigarea primăriilor Suceava şi Cluj-Napoca reprezintă victoria deplină pentru USL

Varujan Vosganian (PNL): Câştigarea primăriilor Suceava şi Cluj-Napoca reprezintă victoria deplină pentru USL

Varujan Vosganian (PNL): Câştigarea primăriilor Suceava şi Cluj-Napoca reprezintă victoria deplină pentru USL
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Mai 2012   •   13:22

Vicepreşedintele PNL, senatorul Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei şi Finanţelor, a declarat, joi, la Suceava, că USL are o hartă a priorităţilor în perspectiva alegerilor locale din 10 iunie, iar Suceava şi Cluj-Napoca se află pe primul loc, deoarece un câştig în aceste două municipii ar reprezenta „victoria deplină“.

„Noi avem în USL o anumită hartă a priorităţilor. Există comunităţi unde USL este puternic şi unde eforturile noastre sunt mai degrabă de natură protocolară. Pot să vă spun, de pildă, că eu, ca senator de Iaşi, nu am fost în campanie în municipiul Iaşi, pentru că acolo lucrurile sunt tranşate. Există însă o seamă de capitale de judeţ unde o victorie a USL ar fi deosebit de semnificativă, pentru că ea ar marca delimitarea clară de un anumit fel de a guverna pe care l-am avut în ultima perioadă şi pe această listă, la loc de frunte, stau municipiile Cluj-Napoca şi Suceava. Pentru noi, victoria va fi deplină atunci când vom învinge la Cluj şi la Suceava“, a spus Vosganian.

El a adăugat că participarea la evenimentele electorale ale USL, percepţia publică şi intenţiile de vot îi dau încredere că şansele de a câştiga ale candidaţilor Uniunii sunt din ce în ce mai mari.

Vosganian a subliniat că şi din acest motiv toţi liderii importanţi ai USL au venit şi vor mai veni săptămâna viitoare să susţină candidaţii la Suceava. Excepţie face Călin Popescu-Tăriceanu care a transmis mesajul său de sprijin prin vocea senatorului Vosganian.

Senatorul liberal a apreciat că, în fapt, cele zece puncte din „Cartea schimbărilor“ propuse de candidatul USL la Primăria municipiului Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, sunt „un sever rechizitoriu“ la adresa mandatului actualului primar democrat-liberal Ion Lungu şi reprezintă cartonaşe galbene arătate actualei administraţii.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close