Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Votul multiplu la referendum va fi depistat printr-un soft de 1,9 milioane de lei

Votul multiplu la referendum va fi depistat printr-un soft de 1,9 milioane de lei

Votul multiplu la referendum va fi depistat printr-un soft de 1,9 milioane de lei
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Iul 2012   •   17:29

Autoritatea Electorală Permanentă a achiziţionat soft-ul privind depistarea votului multiplu la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Costul acestui soft a ajuns la 1,9 milioane de lei, scrie Mediafax.
   
AEP precizează că pe 30 iulie a finalizat procedura de achiziţie a "serviciilor de arhivare electronică a listelor electorale, extragerea bazei de date textuale şi sistem de gestionare a arhivei electronice generate cu ocazia referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României".
   
Dintre cele patru firme care au depus oferte, a fost declarată câştigătoare societatea XOR IT Systems, a cărui ofertă financiară a fost de 1.973.550 lei, fără TVA. Suma bugetară alocată achiziţionării soft-ului era de 3.345.000 lei, fără TVA.
   
"Precizăm, totodată, că transportul listelor electorale se va realiza cu mijloace auto specializate pentru transport de valori, iar întregul proces de arhivare electronică a listelor electorale va fi supravegheat video", precizează comunicatul AEP.

×
Subiecte în articol: Autoritatea Electorala Permanenta AEP
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close