Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Zăpada mare de un metru i-a împiedicat pe alegători să meargă la vot. Mai multe sate au fost rupte de restul lumii

Zăpada mare de un metru i-a împiedicat pe alegători să meargă la vot. Mai multe sate au fost rupte de restul lumii

Zăpada mare de un metru i-a împiedicat pe alegători să meargă la vot. Mai multe sate au fost rupte de restul lumii
de O.P.    |    10 Dec 2012   •   06:28

 Vremea a creat mari probleme în toată ţara în ziua alegerilor.  200 de locuitori din Dîmboviţa n-au ajuns la secţia de votare din cauza zăpezii de peste un metru. Situaţie similară şi în Bistriţa-Năsăud unde 3 sate au rămas izolate. Au fost şi zone în care oamenii nu s-au speriat de viscol şi de vremea rea şi au mers la urne. La Arad, alegătorii au ieşit la vot, încă de dimineaţă.

Nici la Suceava şi Bistriţa, drumurile acoperite de zăpadă şi vîntul care a bătut cu peste 70 de km la oră, nu i-au ţinut în case pe alegători. Viscolul nu i-a împiedicat pe locuitorii de pe Valea Prahovei să meargă la vot. Chiar dacă din cauza ninsorilor curentul electric a fost închis de mai multe ori şi zăpada a îngreunat traficul, cetăţenii s-au prezentat la urne.

Şi la Arad oamenii au mers la urne prin zăpadă şi vânt. Sucevenii nu au cedat în faţa vremii şi mulţi dintre ei au vrut să fie primii la vot. 

În judeţul Bistriţa-Năsăud trei sate din zona de munte au rămas izolate. Doar puţini dintre cei care ar fi trebuit să vină la urne au avut curajul să străbată nămeţii, ca să pună ştampila pe buletinul de vot. 

Într-un sat din Dâmboviţa, sătenii, majoritatea bătrîni, n-au putut ajunge la secţia de votare care era la 7 kilometri distanţă, din cauza nămeţilor.



 

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close