Antena 3 Campanii Salvaţi pădurile virgine Campania "Salvaţi pădurile virgine", în şcolile bucureştene. Peste 40.000 de români au semnat petiţia

Campania "Salvaţi pădurile virgine", în şcolile bucureştene. Peste 40.000 de români au semnat petiţia

05 Noi 2011   •   23:53
Campania "Salvaţi pădurile virgine", în şcolile bucureştene. Peste 40.000 de români au semnat petiţia

Mai mulţi elevi din Capitală au aflat vineri despre cât de importanţi sunt copacii în vieţile oamenilor. Dana Grecu, Mihaela Bârzilă şi alţi câtţiva ambasadori ai campaniei "Salvaţi pădurile virgine" le-au arătat câte ceva din ce pot face pentru a  salva aceste păduri.


"Am încercat să explicăm că relaţia dintre oameni şi copaci este o relaţie de viaţă sau de moarte", a declarat Dana Grecu.
 
În România se află peste jumătate din pădurile virgine ale Europei, un noroc pe care autorităţile de la noi par să îl ignore. Foarte puţine din aceste păduri sunt protejate prin lege.
 
Get Adobe Flash player

Campania "Salvaţi pădurile virgine" este iniţiată de WWF cu sprijinul Antena 3 şi îşi propune să pună sub protecţia legii ultimele păduri virgine din ţară. În zece zile de campanie au semnat deja petiţia peste 40.000 de români. 

Campania este prezentă şi pe Facebook, iar susţinătorii care adună cele mai multe semnături de la prieteni au şansa să câştige o excursie în una din pădurile virgine din România.
 

×
Subiecte în articol: şcoli copaci Dana Grecu mihaela barzila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close