Antena 3 CNN Campanii Salvaţi pădurile virgine Şerban Copot de la Animal-X susţine campania „Salvaţi pădurile virgine!”

Şerban Copot de la Animal-X susţine campania „Salvaţi pădurile virgine!”

Şerban Copot de la Animal-X susţine campania „Salvaţi pădurile virgine!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Noi 2011   •   11:20

În doar două săptămâni, campania „ Salvaţi pădurile virgine!”, lansată de WWf, Antena 3 şi prietenii, a reuşit să mobilizeze peste 50.000 de oameni, care au semnat petiţia pentru salvarea pădurilor virgine din România. Este o reacţie fără precedent în ţara noastră şi un pas important spre o societate în care ştim că putem schimba lucrurile în bine.

Şerban Copot, membrul trupei Animal-X, susţine această campanie, precizând că el consideră petiţia un test pentru români. „Din punctul meu de vedere această petiţie reprezintă un test pentru români. Suntem suficient de inteligenţi să învăţăm din greşelile altora sau insistăm în prostie? Nu mai avem altă şansă pe acest subiect. Trebuie să reacţionăm. Semnează şi dă mai departe”, a declarat Şerban Copot.

Chiar dacă reacţiile sunt unanim pozitive şi campania este susţinută atât de autorităţi, cât şi de un număr semnificativ de români, este nevoie de 100.000 de semnături ca să fim siguri că pădurile virgine vor fi protejate integral. România găzduieşte peste 65% din pădurile virgine din Uniunea Europeană, iar de aceste semnături poate depinde soarta a mii de specii, care trăiesc numai în pădurile noastre.

WWF este una dintre cele mai mari şi mai respectate organizaţii internaţionale non-guvernamentale care lucrează în scopul conservării naturii, având o reţea de peste 5 milioane de susţinători în întreaga lume şi derulând proiecte în peste 100 de ţări, pe toate continentele.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: WWF Antena 3
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close