Antena 3 CNN Campanii Salvaţi pădurile virgine Uite harta pădurilor virgine din România, realizată de ICAS în 2003

Uite harta pădurilor virgine din România, realizată de ICAS în 2003

Uite harta pădurilor virgine din România, realizată de ICAS în 2003
07 Noi 2011   •   16:37

Foarte mulţi susţinători ai campaniei "Salvaţi pădurile virgine", iniţiată de WWF cu sprijinul Antena 3, întreabă unde anume se găsesc aceste păduri virgine. WWF vă face cunoscută o hartă a pădurilor virgine, conform ultimei evaluări făcute de Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice, în 2003.

Este foarte important de reţinut că harta nu reflectă întocmai situaţia ACTUALĂ a pădurilor virgine din România, dar autorităţile, împreună cu specialişti WWF, lucrează chiar acum la o evaluare a situaţiei. "Peste câteva luni vom face publică harta cu situaţia actuală", au declarat pentru Antena3.ro reprezentanţii WWF.

WWF România a lansat, alături de ambasadorii şi susţinătorii organizaţiei, campania „Salvaţi pădurile virgine”, cu scopul de a pune sub protecţie cele 250.000 de hectare de păduri virgine din ţara noastră, printre ultimele din Europa.

Peste 80% dintre pădurile virgine din România nu au, în prezent, nicio formă de protecţie şi sunt în pericolul de a fi distruse în mod legal. Campania pe care WWF o lansează este susţinută de Antena 3 alături de vedete precum Mihaela Rădulescu, Moise Guran, Ada Condeescu, Alexandru Tomescu, Bogdan Dumitrache, Şerban Copot sau Dani Oţil.
 
Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.



×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close