Antena 3 CNN Campanii WikiLeaks Angajat al ambasadei SUA: Băsescu a venit aici plângând şi mirosind a băutură

Angajat al ambasadei SUA: Băsescu a venit aici plângând şi mirosind a băutură

Angajat al ambasadei SUA: Băsescu a venit aici plângând şi mirosind a băutură
Sursa foto: Foto: politicon.ro
28 Mar 2011   •   22:26

Mihai Gâdea citeşte în direct, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, textul unei telegrame făcute publică de Wikileaks, în care un angajat al ambasadei SUA în România din 2007 poveşteşte cum preşedintele Traian Băsescu, proaspăt suspendat, a venit la ambasador acasă, "plângând" şi "mirosind a alcool", pentru a-i cere ajutorul.

Publicaţia prezintă întregul portret făcut de angajatul instituţiei şefului statului, care, prezentându-se la reşedinţa acestuia într-o seară "fără SPP-işti", i-ar fi defectat sistemul de securitate: "un preşedinte suspendat foarte slab, moale, plângând şi mirosind a bătutură"

"Am văzut un preşedinte într-o stare de agitaţie caracteristică unui om aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, mirosind a băutură, care a dat peste cap dispozitivul de securitate propriu al reşedinţei ambasadorului SUA, deoarece nu avea permis de acces aprobat şi nici o funcţie oficială. A fost derută. A venit aici, în jur de 18:30 PM, fără escorta SPP, însoţit doar de o maşină blindată", se arată în telegramă.

 

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close