Antena 3 Campanii WikiLeaks Membri ai PDL, în telegramele WikiLeaks

Membri ai PDL, în telegramele WikiLeaks

28 Mar 2011   •   16:35
 Membri ai PDL, în telegramele WikiLeaks
Sursa foto: Foto: Agerpres
Numele mai multor democrat liberali apar în interceptările Wikileaks. Printre ei se numără Elena Udrea, Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde. Într-una din telegramele interceptate de Wikileaks, deputatul PSD Georgian Pop le-ar fi povestit consilierilor politici oi specialistului politic al ambasadei SUA la Bucureşti despre mai mulţi membri marcanţi ai Partidului Democrat Liberal.

El ar fi spus că fostul Ministru de Interne Vasile Blaga, Elena Udrea, fostul primar al Capitalei. Adrian Videanu. şi vicepreşedintele PDL, Liviu Negoiţă, aveau cazuri de corupţie de ascuns.

De asemenea, într-o interceptare a lui Bogdan Chiriac, acesta ar fi spus că Adriana Săftoiu, consilier prezidenţial la acea vreme, ar fi fost mustrată pentru declaraţia potrivit căreia Elena Udrea îşi petrece multe ore cu Traian Băsescu, în spatele uşilor închise. Chiriac ar mai fi spus şi că doar cele mai puternice figuri din PDL, Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde, pot ţine partidul unit.

"Mulţi lideri cu influenţă din PDL, cum ar fi fostul Ministru de Interne, Vasile Blaga, concubina prezidenţială, Elena Udrea, fostul primar al Capitalei, Adrian Videanu, şi vicepreşedintele PDL Negoiţă - toţi aveau cazuri de corupţie de ascuns" se arată în telegramele WikiLeaks.

"Directorul de comunicare de la Cotroceni, Adriana Săftoiu, a fost mustrată recent de preşedinte pentru că le-a spus jurnaliştilor că Elena Udrea, fosta şefă a cabinetului Băsescu şi consilierul politic al acestuia, petrece ore în şir cu Băsescu, în spatele uşilor închise", au mai dezvăluit telegramele.
 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close