Antena 3 CNN Coronavirus Al şaselea caz pozitiv de coronavirus în România. Un bărbat de 71 de ani, din Suceava

Al şaselea caz pozitiv de coronavirus în România. Un bărbat de 71 de ani, din Suceava

Un nou caz pozitiv de coronavirus a fost înregistrat în România, fiind vorba despre a şasea persoană infectată cu acest nou virus gripal.

Al şaselea caz pozitiv de coronavirus în România. Un bărbat de 71 de ani, din Suceava
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    04 Mar 2020   •   16:08

Este vorba despre un bărbat de 71 de ani, din Suceava.

Tot astăzi, a mai fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus. Al cincilea caz este un băiat în vârstă de 16 ani, din Timişoara.

Adolescentul este nepotul bărbatului depistat pozitiv cu coronavirus, ieri, după ce a călătorit în acelaşi avion cu o tânără infectată cu noul virus.

"În această după amiază, s-a confirmat al șaselea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani, care s-a întors din Lombardia în data de 28 februarie și se afla în autoizolare.

Conform primelor informații din teritoriu, în data de 2 martie 2020, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția de boli infecțioase cu febră și frison unde a rămas internat. Pacientului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a ieșit pozitiv.

În prezent, s-a declanșat anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacților", se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului.

×
Subiecte în articol: coronavirus Suceava
Parteneri
CCR a decis: Foștii parlamentari rămân cu pensiile speciale
x close