Antena 3 CNN Coronavirus Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea Antena 1, în spital

Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea Antena 1, în spital

Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a ieșit pozitiv la testul de coronavirus. Vedeta Antena 1 a ales să se testeze singură, având în vedere că în ultima perioadă a ținut legătura cu celelalte vedete de la emisiunea pe care o prezintă.

Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea Antena 1, în spital
20 Iun 2020   •   11:09

Momentan aceasta se află în spital și este asimptomatică.

Alina Pușcaș spune însă că mai multe vedete s-au întâlnit în urmă cu aproximativ 12 zile, iar “cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs”. Vedeta a declarat că a decis să-și facă un test, după ce a aflat că alți colegi au fost infectați, printre care cântăreții Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu.  

Prezentatoarea Antena 1, în spital

Ea a mai spus că, spre deosebire de colegii ei care sunt internați la “Matei Balș”, a preferat să se interneze la spitalul militar mobil din incinta “Ana Aslan”.

“Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare” a spus Alina.

„Mi-aș dori foarte mult ca prin acest mesaj să fac lumea să înțeleagă un lucru. Dacă ajungi să fii infectat, nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat sau să te ascunzi. Pentru că nu ai nicio vină pentru simplul fapt că ai fost infectat. Ba mai mult de atât, în momentul în care ieși din această carantină, practic tu ești fericit pentru că ai o imunizare. Aleluia! Măcar de asta pot să mă bucur cu siguranță. Așadar, luăm partea cea mai bună a lucrurilor. Dar, după cum mă vedeți, sunt îmbrăcată în tricoul acesta, eu aș zice fashionable, sunt în starea asta și cred că nu este cazul să ne panicăm mai mult. Stay Positive and stylish!”, își încheie Alina Pușcaș mesajul transmis pentru Revista Elle.

×
Subiecte în articol: coronavirus matei balș
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close