Antena 3 CNN Coronavirus Chiţac susţine că nu ştia din 6 martie că e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie

Chiţac susţine că nu ştia din 6 martie că e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie

Senatorul PNL Vergil Chiţac, confirmat pozitiv cu coronavirus, susţine că nu ştia din 6 martie că a avut contact cu un politician cu COVID-19, aşa cum s-a spus în presă, şi că el ar fi aflat acest lucru trei zile mai târziu.

Chiţac susţine că nu ştia din 6 martie că e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie
de M.Z.    |    13 Mar 2020   •   15:44

Aşa s-ar explica prezenţa lui la petrecerea de Ziua femeii, care s-a ţinut pe 9 martie, şi alte ieşiri publice. Totuşi, Chiţac a fost prezent luni în Parlamentul României şi, între timp, şi-a îmbolnăvit toată familia.

"Sunt atacat și acuzat de iresponsabilitate în media de oameni care nu cunosc toate datele și se hazardează să facă presupuneri nefondate.

După participarea mea la summitul de la Bruxelles (17-19 feb), secretariatul general al Adunării NATO a transmis pe data de 6 martie o înștiințare către Senatul României, conform căreia unul dintre membrii delagației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Numai că eu am primit acel document abia luni, pe 9 martie! Timp de 3 zile nu am știut nimic despre acest lucru!

Voi reveni cu lămuriri și cu emailurie respective imediat ce situația mi-o va permite. În acest moment mă aflu la spital", a scris senatorul PNL Vergil Chiţac, pe pagina de Facebook.

Chiţac susţine că nu ştia din 6 martie că e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie

Informaţia că liberalul Vergil Chiţac a fost confirmat pozitiv cu coronavius a apărut în presă vineri, iar ieri politicianul spunea că are o răceală şi s-a autoizolat.

Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţa, a călătorit într-o delegație cu două persoane infectate, atunci când a fost la o Reuniune NATO la Bruxelles, în perioada 17-19 februarie.

El din 6 martie, era suspect de a fi infectat cu acest virus.

Senatorul PNL Vergil Chiţac, infectat cu noul coronavirus, a participat de Ziua femeii la o petrecere la care au fost prezente 400 de femei.

Este o anchetă epidemiologică în curs pe care o realizează acum DSP Constanţa.

Organizaţia judeţeană PNL a anunţat că se va autoizola.

Senatorul Vergil Chițac, diagnosticat cu coronavirus, și-a îmbolnăvit toată familia: soţia, fiul şi asistentul personal


 

×
Subiecte în articol: coronavirus Vergil Chitac
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close