Antena 3 CNN Coronavirus 29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca au fost descoperite nefolosite în Italia. UE vrea explicații

29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca au fost descoperite nefolosite în Italia. UE vrea explicații

Autoritățile italiene au descoperit 29 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca într-un depozit dintr-un oraș din apropiere de Roma.

29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca au fost descoperite nefolosite în Italia. UE vrea explicații
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   16:48

29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca au fost găsite într-o instalaţie din Italia. Bruxellesul a decis să înăsprească verificările asupra exporturilor de vaccinuri anti-COVID-19 produse în Uniunea Europeană.

Principala companie vizată de această măsură este AstraZeneca, suspectată că favorizează Marea Britanie.

Recent a fost descoperit un stoc de 29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 într-o instalaţie din Italia care lucrează pentru gigantul farmaceutic britanico-suedez. Stocul a fost găsit de inspectori ai Guvernului italian.

AstraZeneca ascunde 30 de milioane de vaccinuri în Italia. Cum au fost descoperite dozele

Este vorba de o instalaţie unde serul AstraZeneca este pus în flacoane.

AstraZeneca a livrat doar 30 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 în UE, de trei ori mai puţin decât s-a angajat prin contract. Uniunea Europeană vrea explicaţii pentru cele 29 de milioane de doze ambalate în Italia.

Citiți și: Un gălățean a făcut rapelul AstraZeneca cu 3 săptămâni mai devreme decât era programat. S-a trezit într-o situație neprevăzută, imediat după vaccin

×
Subiecte în articol: astrazeneca Italia roma
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close