Antena 3 CNN Coronavirus Ion Cristoiu: ''Povestea cu Chiţac îmi miroase rău!''

Ion Cristoiu: ''Povestea cu Chiţac îmi miroase rău!''

Ion Cristoiu a comentat la Antena 3 cazul senatorului Vergil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus. Jurnalistul consideră că situaţia senatorului PNL a fost cusută cu aţă albă, pentru ca Orban să fie numit iar premier.

Ion Cristoiu: ''Povestea cu Chiţac îmi miroase rău!''
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Orgo    |    13 Mar 2020   •   19:39

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre cazul senatorului PNL, Vergil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus şi care ar trebui să fie amendat.

 ''A refuzat să intre în izoletă. Părerea mea e că acum el trebuie amendat penal, pentru că intrarea în izoleta aia, care sigur nu e comodă, mă gândesc şi eu cu groază cum o să arăt acolo ca un mort, dar asta este (...) Mie toată povestea asta cu domnul Chiţac îmi miroase rău, pentru că domnul respectiv ştia de nu ştiu câte zile. Succesiunea de fapte mă face să cred că este ceva în neregulă şi o să vă spun de ce.

Azi-noapte, conducerea PNL a hotărât să pună piciorul în prag, adică să numească tot pe domnul Orban, să numească acelaşi Guvern şi să numească tot guvern minoritar, refuzând orice încercare a altor partide de dreapta să intre în acest guvern. Brusc, cei de la Constanţa în care nu am nicio încredere, au anunţat că domnul respectiv are coronavirus. Aveţi dumneavoastră testul, să dovediţi că aşa este? Cea mai bună soluţie, pentru că în faţa domnului Iohannis şi a lui Orban era o problemă. Dacă nu era criza asta cu Parlamentul, unii din Parlament, spuneau: Alo, domnu' president, păi tot Orban, tot acelaşi guvern, cum adică?'', a spus Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu: ''Povestea cu Chiţac îmi miroase rău!''

 

 

×
Subiecte în articol: Vergil Chitac Ion Cristoiu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close