Antena 3 CNN Coronavirus Medic român care s-a vaccinat anti-COVID: ”În afară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat niciun alt efect advers”

Medic român care s-a vaccinat anti-COVID: ”În afară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat niciun alt efect advers”

Un medic român din Marea Britanie care s-a vaccinat anti-COVID a povestit că nu a avut niciun efect advers.

Medic român care s-a vaccinat anti-COVID:  ”În afară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat niciun alt efect advers”
Sursa foto: Facebook/ Corina Ichim
de Silvia Țigănilă    |    15 Dec 2020   •   15:45

Corina Ichim este medic chirurg în Marea Britanie. Ea a fost vaccinată cu prima doză din vaccinul Pfizer-BioNTech în 12 decembrie. La două zile de la vaccinare, medicul a povestit că nu a avut niciun efect advers.

Corina Ichim susține că vaccinarea este soluția pentru a scădea incidența transmiterii virusului.

Medic vaccinat anti-COVID: Sper să vă conving că merită considerație și să contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativă

Marea Britanie a fost prima țară din lume care a aprobat folosirea vaccinului coronavirus Pfizer/BioNTech pe scară largă. Vaccinul dezvoltat de Pfizer și BioNTech a fost aprobat de urgență la începutul lunii decembrie, de autoritățile britanice.

Campania de vaccinare a început în 8 decembrie.

Dragi colegi si prieteni,

As dori sa va incurajez cu privire la mult prea controversatul Vaccin anti Covid 19 produs de Pfizer-BioNTech.

Am primit prima doza pe 12 Decembrie la Ora 11.00 (acum 48 ore) si inafara de o neobisnuita stare de euforie, nu am manifestat nici un alt efect advers. 

Sper sa va conving ca merita consideratie si sa contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativa. Vaccinul va fi cu adevarat eficient daca il facem cu totii si scadem incidenta transmiterii virusului”, este mesajul transmis de Corina Ichim.

Citește și: O nouă tulpină a virusului SARS-CoV-2 se răspândeşte în Marea Britanie

×
Subiecte în articol: vaccin coronavirus Corina Ichim
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close