Antena 3 Coronavirus Mesaj de la Guvern către pacienții cu coronavirus: „E recomandabil paracetamolul, cu excepția cazurilor când medicul recomandă explicit altceva”

Mesaj de la Guvern către pacienții cu coronavirus: „E recomandabil paracetamolul, cu excepția cazurilor când medicul recomandă explicit altceva”

de S.T.    |    18 Mar 2020   •   16:16
Mesaj de la Guvern către pacienții cu coronavirus: „E recomandabil paracetamolul, cu excepția cazurilor când medicul recomandă explicit altceva”
Sursa foto: Pixabay.com

Reprezentanții Guvernului au transmis pacienților care au coronavirus că este recomandat paracetamolul, cu excepția cazurilor în care un medic recomandă explicit altceva.

„Specialiștii Organizației Mondiale a Sănătății sunt în proces de evaluare a efectelor administrării de ibuprofen la pacienții cu coronavirus. Ipotezele emise de experți francezi au avertizat asupra unor posibile efecte adverse ale administrării de ibuprofen la pacienții cu coronavirus.

Pe 17 martie 2020, Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS) a anunțat că nu există dovezi suficient de puternice că ibuprofen agravează COVID19.

Până la apariția de noi date științifice, aceștia au actualizat recomandările privind tratamentul simptomelor infecției cu coronavirus.

Este recomandat paracetamolul, cu excepția cazurilor în care un medic recomandă explicit altceva. Același ghid le recomandă pacienților aflați în tratament cu ibuprofen să NU întrerupă administrarea de ibuprofen fără consultarea medicului”, arată reprezentanții Guvernului, miercuri, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: paracetamol guvern

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close