Antena 3 CNN Coronavirus Petreceri de Florii, organizate pe ascuns în restaurante, hoteluri și vile private: "Dacă sunteți atenți să nu se audă zgomotul foarte departe, atunci se poate"

Petreceri de Florii, organizate pe ascuns în restaurante, hoteluri și vile private: "Dacă sunteți atenți să nu se audă zgomotul foarte departe, atunci se poate"

Interzise de autorități, petrecerile de Florii se organizează pe ascuns. O investigație Antena 3 arată că patronii de restaurante și hoteluri sunt dispuși să încalce legea în orice moment. Alții sunt dispuși să își pună casă la dispoziție, pentru suma potrivită.

Petreceri de Florii, organizate pe ascuns în restaurante, hoteluri și vile private: "Dacă sunteți atenți să nu se audă zgomotul foarte departe, atunci se poate"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    24 Apr 2021   •   16:55

Materialul a fost realizat de reporterii Antena 3 cu camera ascunsă.

Legea permite accesul clienților în restaurantele hotelurilor doar dacă aceștia sunt cazați și în limita a 30% din capacitate. Este soluția găsită de cei care vor să dea o petrecere. Închiriază câteva camere iar unii dintre angajați sunt dispuși  chiar să încalce regulile.

Cei care nu vor totuși să riște aleg o altă soluție: închirierea unei vile în zona limitrofă a Bucureștiului.

"Dacă muzica este doar la interiorul locației, cu geamurile închise și sunteți atenți să nu se audă zgomotul foarte departe, atunci se poate.", spune proprietarul unei case, atunci când este întrebat dacă închiriază vila pentru o petrecere privată.

Amenzile pentru petrecăreți pot fi cuprinse între 500 și 2500 de lei. În ceea ce-i privește pe patroni, aceștia se pot alege cu amenzi de până la 10.000 de lei și se pot trezi cu activitatea supendata de DSP.

×
Subiecte în articol: petreceri Florii restaurante hoteluri vile
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close