Antena 3 CNN Coronavirus Protest cu scandal în centrul Berlinului. Manifestanții spun că nu mai suportă izolarea și vor să revină la viața normală

Protest cu scandal în centrul Berlinului. Manifestanții spun că nu mai suportă izolarea și vor să revină la viața normală

Protest cu scandal în centrul capitalei Germaniei. Sute de persoane, care nu mai suportă izolarea, au ieșit în stradă să-și ceară înapoi viața pe care o aveau înainte.

Protest cu scandal în centrul Berlinului. Manifestanții spun că nu mai suportă izolarea și vor să revină la viața normală
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    26 Apr 2020   •   18:25

Autoritățile din Berlin s-au văzut nevoite să intervină pentru a-i face pe manifestanți să se întoarcă la casele lor, potrivit BBC.

Protestatarii au început să strige ”Îmi vreau viaţa de dinainte”, în timp ce afișau pancarte pe care erau expuse mesaje de genul ”Protejaţi-ne drepturile contituţionale” sau ”Libertatea nu este totul, dar fără libertate totul este nimic”.

Oamenii legii au spus că aproximativ 100 de persoane au fost arestate.

Numărului de cazuri pozitive de coronavirus a scăzut în ultima vreme în Germania, motiv pentru care Guvernul a anunțat că prelungește măsurile de izolare numai până pe 3 mai.

Până în momentul de față, au fost înregistrate 156.727 de cazuri pozitive de coronavirus în Germania, 5.880 de decese și 109.800 de vindecări.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus Berlin Germania
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close