Antena 3 CNN Coronavirus Sărbători de iarnă cu restricții. Constanța, în carantină de Crăciun și Revelion

Sărbători de iarnă cu restricții. Constanța, în carantină de Crăciun și Revelion

Sărbători de iarnă cu restricții. Carantina a fost prelungită în Constanța pentru încă 14 zile. Locuitorii orașului vor petrece și Crăciunul, și Anul Nou, cu restricții.

Sărbători de iarnă cu restricții. Constanța, în carantină de Crăciun și Revelion
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    18 Dec 2020   •   10:20

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a prelungit, pentru încă 14 zile, carantina în orașul Constanța.

Decizia intră în vigoare vineri, la ora 20.00.

Toate restricțiile în privința deplasării sau organizării de eveniment rămân în vigoare, iar masca purtată astfel încât să acopere nasul și gura rămâne obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit 5 ani.

Constanța, în carantină de Crăciun și Revelion

Măsura de carantinare a fost solicitată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi avizată de INSP.

Constanța este în carantină din data de 20 noiembrie.

Dr. Dorel Săndesc, după scăderea cazurilor COVID-19: Nu e niciun motiv de optimism. E periculos, pentru că în realitate stăm foarte prost!

Coronavirus în România, 17 decembrie 2020

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore, numărul infectărilor a scăzut faţă de ziua precedentă.

Până joi, 17 decembrie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 577.446 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 477.139 de pacienți au fost declarați vindecați.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat o nouă hotărâre: Reguli noi pentru luna decembrie

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.697 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.035 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până joi, 13.969 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Citiți și: Cine va fi primul român vaccinat anti COVID-19. Dr. Valeriu Gheorghiţă: ”Vaccinarea în România este gratuită”

×
Subiecte în articol: Constanța carantină revelion Crăciun
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close